Прегръщам с обич душата си
и светлината в нея искам да запазя!
За да бъде - онзи светъл вестоносец
в кодиране на думите и смисъла...
На пространствено времевия поток,
където реалностите се пресичат -
минало, бъдеще и настояще...
в онзи времеви златен компас
на времето на медените мисли
натежали от въпроси...!
Защо съм тук...
Каква е земната ми мисия...
Ще мога ли? Да променя светът...
Да бъде мирен и добър...
А любовта на мислите -
да събуди заспалите души...
И в закодирания код на времето,
да достигна до дълбините на душата!
Защото в нас е закодирана -
любовта към Вселената
и звездното начало...
Родени от любов -
за любовта да разгърнем сетивата
и потенциала си...оцеляването е...
да се отърсим от страхът
и да даряваме любов
без да търсим отплата.
В истината на чувствата
да бъдем себе си
и да обичаме безусловно...
За да проектираме заедно
кристалната звездна решетка
на златното бъдеще и да бъдем
вестоносците на новото време...!
21.08.2022г
Катя Джамова
© Катя All rights reserved.
Пожелавам ви много здраве, щастие, любов и нови творчески успехи!