Oct 4, 2009, 8:04 PM

Видях как 

  Poetry » Phylosophy
501 0 3

Видях как плаче есента,

навред листата позлатила -

не укорявай старостта

самотна, бледа, мълчалива.

 

Видях как бързата река

безспир водите си разлива -

не укорявай младостта

тъй щедра, волна и игрива.

 

Видях ранената сърна

как в болки, стенеща, умира -

не укорявай любовта,

доскоро тръпнеща и жива.

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??