Jan 8, 2020, 12:19 AM

Виновни 

  Poetry
378 0 0

Къде се намираш сега?
Дали ме обичаш вековно?
В море от безкрайни лица
нима ме погледна любовно?

 

Виновни сме ние... Нали?
Прости, че оставих жената,
която в отровните дни
съдбовно крепеше луната.

 

Кажи, че сияеш до друг,
ръката му твоята топли.
Душата на нашето „тук“
загина до скъсани вопли.

 

Потъна мечтата за нас.
Помни ме, защото ме има.
Животът е нежен елмаз,
а всичко останало – зима.

© Димитър Драганов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??