Тази наша любов,
във имейли събрана,
всяка нощ у дома
чета и пиша признания.
Съвсем наопаки вече живея -
уж те имам, със теб съм,
но в душата ми е студено.
Нямам нерви до края
по интернет да целувам.
Уморих се - да знаеш,
от виртуалните нощи.
И двамата сме наясно
какво е жажда гореща.
Ела, за Бога, ела,
и оттук отведи ме!
Крайно време е - да,
двама с теб да се срещнем...
И в очите ти да пренощувам.
© Здравка Бонева All rights reserved.