Мои думи, дошли от нищото.
И отишли отново пак там.
Нежна виртуална измислица,
от която ще се самосъздам.
Ще се родя от разпръснати атоми
след поредния взрив светлина.
Красива, нереална и квантова…
Каквато е любовта.
Светла, небесна, космическа…
Безтелесна душа…
Обитаваща всичко и всички…
Като край и начало…
Каквато е любовта.
© Нина Сименова All rights reserved.
Честит празник, мила Ниана!
бъди здрава и много щастлива.