May 2, 2008, 12:35 PM

Вишна (на mariniki) 

  Poetry » Landscape
946 0 24

 

Светлата вишна на двора.

Все я гледам.

Поливам я с дъжд изморен

и в следобедно

слънце

заспива.

И събужда се

кратък

филиз,

безпощадно

зелен

и растящ

сред

притихваща

цялост...

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??