Apr 26, 2009, 9:10 PM

Вода 

  Poetry » Other
645 0 7

 

 

 

облачни мълнии

вещаят прогноза за слънце

над виолетова пустиня

дъждовна

очароваща стихия

завихрящо пленителна

завладява неволно

дълбините на мрачния ден

 

 

изтича през сухите пръсти

на вятъра

гали прашния праг

на жадни безсъници

далече от сиатъл

близо до новородения копнеж

и до вярата

когато е окъпана

от дъжд

затрогващо очакван

но нечакан обезателно

потъва някъде

и се разлива

в утрото на порив

изначален

 

 

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??