Аз все още помня
онази странната сълза,
звука от счупено стъкло,
вкуса на минало,
разбитото сърце отдало се изцяло.
И чувствата,и болката....
Студът, когато теб те няма.
Аз все още чувам
онези страшни думи
и танца на дъжда в душата ми,
вика заседнал във сърцето,
и кикота на самотата.
Аз още чувствам
твойте длани,
горели върху мойто тяло.
Дъхът на сутрешно кафе
в косите ми,
това да бъдеш с някой едно цяло.
Аз все още имам
две бенки на дясното си рамо,
страха от тъмното,
букет увехнали цветя
и миналото лято.
© Киара All rights reserved.
двете бенки на дясното си рамо,
страха от тъмното,
букет овехнали цветя
и миналото лято.-Много мо харесва,браво,поздравления!!!