Nov 11, 2010, 12:37 PM

Всяка нощ... 

  Poetry » Love
559 0 3

Всяка нощ със тихи стъпки

идвам, сякаш привидение,

и отпивам те на малки глътки

теб, любима - мое вдъхновение.

С шепи мъжки аз събирам

светъл бисер от очите ти,

с устни нежни аз те милвам,

галя с часове косите ти.

Твоите въздишки страстни

музика са за сърцето ми,

твойто тяло със извивки нежни -

храм и пристан за душата ми.

Като сън красив си ти за мен,

като цвете пролетно уханно,

като чуден, светъл летен ден,

като слънце огнено, засмяно.

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??