Когато слънцето закрито е
от собствените ти ръце,
надеждата долита тихо
да те прегърне със криле.
Любовта е пред тебе някъде,
далечна и реална,
но мостът ти до нея трябва
споен да е със вяра здраво!
Жаждата за живот,
която сутрин те събужда,
трябва да е силна, неутолима
и не бива никога да те напуска!
Реката на живота ще приижда -
велика, буйна, целеустремена.
Ще ти е нужна много мъдрост, сила,
за да повярваш истински във себе си!...
2009 г.
© Радослава Антонова All rights reserved.
Весели празници на всички!