Jul 2, 2013, 1:05 PM

Вяра в невъзможното 

  Poetry » Civilian
834 0 8

В душата, още будна, странно тихо е.

А въгленът в сърцето ми гори!

И в ритъма на драматични стихове

кръстосват се не рими, а стрели!

 

Летят мечтите! В сънища завръща се

надеждата, да бъде друг света!

В очакване да съмне, светят къщите,

но дълга е и тягостна нощта!

 

Тревожно е да вярваш в невъзможното –

в това, че нещо ще се промени...

докато ножът тъпо стърже в кожата,

а Бог от горе гледа и мълчи!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??