Преди да се завърна от смъртта
и ти да ме намериш съществуващ,
наистина не вярвах в чудеса,
във сбъдване и даже във сбогуване.
Но видиш ли - покълнало глухарче
във фуги между градските павета,
и пее песен гарванът, макар че,
е всъщност влюбен крясък на поет.
И някак си наистина вълшебство -
е цялата ми вяра в любовта ти.
Тъй свикнали в любовната си бедност,
намерихме богатство в лудостта.
И знаеш ли - понеже се завърнах
от онзи свят, дочакала ме ти,
ще бъде цяло чудо щом се сбъднат -
две луди, много влюбени душѝ...
Стихопат.
Danny Diester
© Данаил Антонов All rights reserved.
Когато е от друго измерение, живееш отново!