Oct 22, 2010, 7:41 AM

Върви си 

  Poetry
861 1 7

Нахално идваш в спомен неостанал.

Мълчиш в нелепо тихата ми вечер.

Задавям се с поредната цигара.

Дотегнал си ми, мразя те и пречиш.

 

Безобразно се скиташ във нелепост.

Досадно си безличен, отвращаваш ме.

Омръзнал си ми, скучен си, далечен

с твойто закъсняло прелъстяване.

 

Изтрих те. Махай се. Върви си.

Залъгвам се. Пред себе си отричам.

Преструвам се, и жалка съм, и смешна,

забравяйки това, че те обичам.



© Ирен Попова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??