Nov 1, 2017, 9:49 PM

Въведение 

  Poetry » Other
337 3 8

© Иван Митов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
 • Теодора, от сърце ти благодаря, че добави в "любими" "Въведение", с което пристигнах в "Откровения"! Всичко добро ти желая!
  * * *
  Благодаря още веднъж на САНИЛГА, ЧЕ ИЗВАДИ НА БЯЛ СВЯТ ТОВА ПРОГРАМНО СТИХОТВОРЕНИЕ към читателите на "Откровения".
  * * *
  Благодаря на Бог, че я изпрати в сайта и за подкрепата, която ми даде!
 • Пепи, радвам се че днес пи пристигна на гости! Истинските приятели винаги са добре дошли! Благодаря ти за коментара и добавката в любими, и за петте звездички, които свали от небето да ми светят. Нека Вселената също така да бъде щедра към твоята душа! Здраве, щастие и успехи да те съпътстват!
 • Хареса ми!
 • Благодаря ти от сърце, за посещението на страницата ми и за коментара. С тази творбата пристигнах в сайта!
  Бог да те благослови! Желая ти щастие и успехи!
 • "Гладен ли си – ще те нагостя
  с живия хляб на моето слово.
  С жива вода ще те напоя
  за да получиш сили отново." - ЗдОрово!

  Голодная и жаждущая всегда к Вам приду
 • Благодаря ви Дочка и Албена! Единственото спасение от агресията на другите, които често се стремят да ни причиняват неприятности е Прошката. И упованието в Бог. Когато към тях се прилага критика, страда света и на критикувания и на този който критикува. Имах възможност да се запозная с книги, на доктори и психолози и зная последствията. Между другото в сайта на Откровения се намериха недоброжелатели към мен, прикрити под маската на анонимността и ми намалиха от оценките вече на три творби. А толкова държах на тях. Даже имах намерения да напусна сайта заради тези прикрити врагове. В момента съм на кръстопът. ..
 • Хареса ми, Иване! И стихът, и посланието в него... Защото и аз намерих упование в Бог и знам, че всичко, което съм и имам, дължа изцяло на Него! Бог да те благослови, да те пази, вдъхновява и направлява перото ти!
 • Много ми хареса! Моят свят сериозно страда от неуважението на хора, които искат да влязат в него. Даже си позволяват агресивно отношение, защото го пазя! Ако всеки уважаваше света на другия, колко по-хубав щеше да е животът?!
Random works
: ??:??