За любовта готови сме на всичко –
да скъсаме окови и печал,
да предадем най верните другари
и себе си да хвърлим във печал.
Дали си заслужава да гинат светове,
да гинат хора, за нечие сърце...
не ме корете, човек съм,
уморен от време и тревоги
Уморен съм от самия мен –
самотник живеещ между вас,
отчаян, вярващ че тя съществува,
отчаян от самият мен.
© Ангел All rights reserved.