Jun 8, 2017, 2:08 PM

За мухите и хората 

  Poetry » Phylosophy, Free verse, Other
460 0 5

Една муха

отхвърли друга

и тя започна да се

блъска

                б

                л  с

                и  т

         в     з  ъ

                к  к

                о  л

                т  о

                о

© Драгомир Лаброев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??