Oct 14, 2012, 2:49 PM

За неделите да поговорим 

  Poetry » Love
564 0 2

А днес отново е неделя

и спътникът ми в този ден

е само празната постеля

и тишината вътре в мен...

Неделята е ден за други

и с мен несвързани неща.

Един от тези дни, превърнали

в обида обичта.

Неделята е пик на самотата-

напомнящ за изтичащото време,

за нишката, която безпощадно

се вие върху тънкото вретено...

Неделята, така разписала ме,

десетилетно ме познава-

тя всеки път със мен здрависва се,

че съм отново оцеляла.

© Анита Габровска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??