Jan 27, 2009, 3:59 PM

За теб 

  Poetry » Love
1095 0 20

 

Пестелив на истини

и думи,

мъжки мериш,

режеш ми душата.

 

Граници поставяш

помежду ни,

после сливане очакваш

от телата.

 

Не искам да те озарявам

в светлина,

не искам и Вечерница

в нозете.

 

Аз искам само малко

топлина

да давам, не да взимам

от ръцете.

 

И стига си се крил във

своя свят,

излез и виж как хората

се любят,

 

животът луд е

в своя вихрен бяг,

а аз готова съм за теб да...

се погубя.

© Анна Станоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??