Nov 30, 2010, 9:46 PM

За Теб 

  Poetry » Love
623 0 2

Погледнах към звездите и съзрях Луната.
Обърнах се към небето и ме заслепи Слънцето.
Излязох навън в дъжда – той ми донесе Дъгата.
Усетих повея на вятъра и опознах Морския бриз.
Потопих се в морето, а то ме заля с Вълните.
Седнах на брега и едва тогава забелязах Пясъка.
Скитах се в дълбоката гора и ме омагьоса аромата на Цветята.
Изпратих Залеза и посрещнах Изгрева.
Огледах се в тълпата и намерих Теб!

 

(посветено на Н.)

© Любомира Герова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??