Aug 11, 2009, 10:22 AM

За теб е! 

  Poetry » Other
527 0 5

Защо е нужно

да пиша стихове,

когато, стих след стих, 

до теб да стигна - пак не бих.

 

В стиха - и да успея,

ти няма да го прочетеш,

ще го подминеш, без да искаш

и без да разбереш.

 

Умнико, доктор на душата,

на тялото и на тъгата,

от огън оперирай ме,

че влюбване не чака.

 

Ела, поспри се, прочети ме,

че прах събира мойто име.

Помни глупачката,

наужким докосни ме!

 

Едно "здравей" ми стига.

 

 

 

 

 

                                                11.08.2009г.

© Ангелина Кънчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??