В камък студен ме превърна
и гръб ми обърна.
Мислех те за различен,
а се оказа толкова циничен!
Носеше душата на дете,
а накрая се превърна в прасе!
Какво по-точно търсеше в мен -
да не си ме имал за феномен?
Мъжкото проговори в теб,
загърби всичко свято,
унижи пролетта, отрече ангелите небесни.
В друга ти намери жената - не я виня.
Прав си. Жена, а не наивница една.
Такава бях за теб аз
и пред мен се правеше на курназ.
Не ме разбра, какво очаквам,
но от теб се отказвам!
Нарани ме дълбоко, а после ме търсиш,
да се извиняваш.
Прошка няма.
Грешката ти беше голяма.
Нима е възможно да се запали огъня там,
където отдавна е ням?
Не, грешиш!Ако искаш се разкайвай!
Сега аз решавам и ти обещавам,
че в сърцето ще те пазя и укривам,
но ключа към него дълбоко заривам.
И ще видиш! Някой ден ще се обърнеш
и толкова много детето ще търсиш!
И ще разбереш, че сексът е желание едно,
но в детето е скрито камъчето скъпоценно!
© Габриела Богданова All rights reserved.