Aug 27, 2011, 10:00 AM

Загубих се 

  Poetry
610 1 5

Загубих се в пространство и безвремие,

не виждах ясно мислите си,

оплетох се в противоречия от страст,

заслушана във собствения глас...

 

Дали ме чуваше,

а толкоз близо бях...

А пътят беше много дълъг,

посока губех, но към теб вървях...

Понякога се спъвах,

друг път падах...

Ръка подаде ми –

но аз не спрях...

изгубена във себе си,

спасителния пояс не съзрях...

Сега отново продължавам,

но накъде вървя?

Ще ме оставиш ли

отново да сгреша?

Аз само търся

твоята ръка...

© П Антонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??