Потъват
думите и чувствата
в тъгата
на далечни разстояния,
мислите
по тихи друмища
изгубени
носят болка и страдание...
заглъхват
стъпките очаквани,
твоите,
болезнено във тишината,
остават
мигове от рани
рисувани по нас
със пръсти на съдбата...
надежда
от мрака с изгрева
изплувала
облича в бяло пак тъгата,
след мислите черни
пътеката проправя
от мен
към теб на светлината...
MUZIKA>>> Concierto de Aranjuez
© Магдалена Костадинова All rights reserved.