Jan 18, 2013, 12:53 AM

Защото мога! 

  Poetry » Other
546 1 5

Живях с отворени очи 
и в труд, и в изнемога.
Не спрях, когато заболи -
защо? Защото мога!

 

И в Пъкъла, и в Рая бях,
горяха ме тревоги.
Разкъсвах се, но пак не спрях!
Защо? Защото мога!

 

Изправях се след всеки спад,
и всеки път по-горда!
Завръщах се от всеки Ад.
Защо? Защото мога!

 

И ще съм тук! След всеки дъжд!
Със силата от Бога,
глава не сведох ни веднъж!
Защо? Не знам. Не мога!

© Капка Роса All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??