Jun 13, 2008, 10:10 AM

Зелена секунда 

  Poetry » Other
784 0 23
Безкрайна спирала, затворена в себе си.
Бурно мълчание.
Днес не вали.

Свиват се раните.
Вечери алени.
Слепи сезони с горящи очи.

Завързан на възел копнеж по утробата.
Призрачна формула.
Празен Граал.

Зелена секунда
отключва посоката -
брезова клонка и стръкче трева.

© Яким Дянков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??