Nov 19, 2007, 9:45 AM

Зелени очи 

  Poetry » Love
1663 0 14

Едни зелени очи,

                               били са скривалище за хиляди сълзи,

                               били са свидетел на болки и радости,

                               били са пристан на малки и големи мечти,

                               били са най-чисти и истински,

                                                                  когато рече и "да, скъпа, завинаги!",

                                били са и мръсни от лицемерни лъжи,

                                                                       когато пак към нея "отивай си!",

                                били са там,

                                                              когато "обещавам - няма да плача!",

                               след час,

                                                невиждащи през стената от лъжеобещания...

Едни зелени очи,

                                     проводник на море от чувства...

Твоите зелени очи, няма значение какво са били, сега просто - моите любими!

 

 

 

П.С.: Доста безразборно написано, но думите се лееха като реки, идеята дойде спонтанно и затова :)

...Той ми каза "Харесва ми не цветът на очите ти, а начина, по който ме гледат!"...

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??