Jan 27, 2014, 7:26 PM

Земя замръзнала... 

  Poetry
611 0 7

Земя - замръзнала и вкочанена.

Прекършени надежди под снега.

И стават зимите все по-студени.

И все по-малко моите дърва.

 

 

И кошницата ми е все по-празна.

И гордият ми дух -  все по-сломен.

В градината ми - цъфнали омрази.

Със сълзи ги поливам всеки ден.

 

 

Зад мене - всички кръгове на ада.

Пред мен - Небитието, може би...

И всички недочакани награди.

И всички недокоснати звезди!

© Гълъбина Митева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??