Dec 22, 2017, 12:44 PM

Зимно 

  Poetry
343 2 4

Сняг заваля и всичко е в бяло.

Празен лист без дума и звук.

Времето спира за ново начало.

Далече от мене, далече от тук.

Колко е тихо! Колко е чисто!

Вятъра само чувам да плаче.

Сълза се отронва в очите сребристи

и пада снежинка самотна във здрача.

Нека вали! Нека не спира! 

На зимата някак приляга да стене.

Когато от спомени в ляво те свива,

а  листът се пълни със минало време.

© Някоя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??