Dec 19, 2006, 12:15 PM

Звезда 

  Poetry
615 0 4
През просеки, гора, поляна,
река, поточе, изворна вода,
дотича запъхтяна
над Черни връх звезда.
Аз знам че уморено
ще трябва да поспи,
но искам най-смирено
да я помоля: “Прочети!
Написах днес прилежно
за моята любима
туй стихче малко, нежно…
Ти занеси го. Нека да го има.”

© Георги Динински All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??