Jun 23, 2016, 9:10 PM

Звезда 

  Poetry » Love
573 0 10

Ще си останеш моята звезда,

а аз ще бъда твоят небосвод.

На него Мила, ти изгря,

а аз родих се за живот.

 

Твърде скоро залезът дойде

стъмни се, всичко притъмня.

Нестихващата мъка придойде

опустял, денят ми избледня.

 

Сега напразно чакам зората

и нейните златни лъчи

да блесне отново звездата…

Но мракът вън все тъй тъжно звучи.

 

София

23.06.2016

© Владимир Владимирович All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??