Звездица
Да те обичам вече не желая
Боли ме само като мисля за това
Омръзна ми все напосоки да гадая
Дали пък точно ти си любовта.
Заспивам всяка вечер с пълна чаша
Но с изпразнена от съдържание душа
Усещам как насън за тебе плача
Събуждам се и виждам че без смисъл е това
Поглеждам към звездите и преглъщам тежко
И сигурен съм че една е твоята звезда
Но коя е тя? Страхувам се да не направя грешка
И пак грешната съдба да избера
Прекръствам се затварям силно моите очи
Протягам две ръце в небето чисто
Звездице моя, моля те недей мълча!
Дори без думи промълви ми нещо
Да те превърна в идол няма да успея
Такива си създават само слабите сърца
Но ще се опитам да напиша епопея
За да те помнят всички по света
© okinaf All rights reserved.