В топлия пролетен здрач
в гъстия есенен здрач
свети бялата дреха
на любовта
фар разискрен
зовящ към спасение
от самота в гъмжащия свят
там
на ъгъла в сенките
чака теб
само теб
и единствено
и това е
което усещаш
и тръгваш към него
задъхано
само теб и единствено теб
някой чака.
И така е завинаги.
© Boyana Всички права запазени