22.02.2008 г., 10:54 ч.

Да вървя 

  Поезия » Философска
677 0 3

Противя се на тези минути,

през които съм тиха,

сама...

Негативи от истини трупам

и...

проклинам това!

Със душата си искам да викам!

Да напусна дъха на калта!

Да се вдигна

и пак

да опитам

да вървя,

да вървя,

да вървя!!!

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??