25.08.2009 г., 10:38 ч.

Малка капка отрова 

  Поезия » Друга
523 0 6
оставям си разстояние от утре
прескачам всички световни водопади
локвата на улицата
пътя към небето
входът е  заключен
и ключът май не е под изтривалката
за всеобщотокризисносъстояние
има вина само наближаващия край през 2012
на 12 12 щяло да бъде казват
искам да съм суперпозитивна
ама не ми се пише латино тая вечер
нито ми съвпадат часовете за събуждане
ще  погледам малко футбол
ще си сипя литъл джак 
ще оставя настрана силните въпроси
тия трите неща
после всичко ще си отиде на мястото
в шестминутна нирвана
отстояща на разстояние утре
ще съм нечий сън
изпъстрен с чернобели снимки
и малка въздишка за лека нощ 
капни ми моля те капка отрова от същото
което кара сърцето ми да бие
шест минути в повече
и ме снимай
нирвана съм 
в сън за самотници

 

© Зорница Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??