Милост
в края на всяко начало
всеки цвят е
(не)докоснато бяло
най-щастливото петънце
розовее по изгрев и залез
жадно за обич като твоите устни
или
като моите-от целувките алени
златен белег с формата на сърце
лятото ни остави
вместо онова четирилистно съзвездие
дето вечно го търсят в тревата
да (о)пази за по-после
лилави странници между страници
Е оранжева нашата истина
в синята тишина на всемира
в края на всяко начало
всеки цвят е
(не)докоснато бяло
© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени