По-стари от море са само думите,
които поначало се мълчат.
Солта във тях е колкото безумие.
Пиянство. Разточителство. Недъг.
Преглътнали умората на сенките,
сами сме тайни в тайнствена игра.
Възпява воят вълчи избавление
между невидимото и реалността.
Погрешните молитви вдигат знаме.
Мълчание ще има и след нас.
И ако имаш нещо да ми кажеш,
ще видя. Вече нося очила.