1.10.2009 г., 0:37 ч.

На баща ми 

  Поезия » Друга
919 0 4

На баща ми по случай 49-ата му годишнина

 Когато сам, или с другари,
 към върховете си вървял,
 ти връх непокорен едва ли
 оставил си - все без провал!

 Ала най-труден за изкачване
 е тоз връх, който си създал.
 Отвес страхотен, без прикачване,
 но упорито си вървял.

 И вече двадесет години
 в слънце и буря ти вървиш.
 Подкрепа и надежда си ни
 и носиш ни, и ни крепиш!


                                               Благодаря ти, тате!

© Жеко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??