25.07.2009 г., 11:39 ч.

Шепот 

  Поезия » Любовна
492 0 4

Дали пак да дръзна да помечтая,

аз (малкият човек),  за божествена заръка

и, с частица тъжна гримаса,

за своя поетически подарък...

 

Какво ли, какво ли остава,

когато дъждът ме отмине

и няма ни облак, ни стряха,

и с нозе уморени заспивам...

 

Но зная аз, зная, как зная,

когато се плисне отгоре ми

и когато се заотцежда...,

как шепне, пак шепне в косите ми...

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??