22.01.2017 г., 13:21 ч.

Ще те посетя 

  Поезия » Любовна
431 2 1

Ще те посетя –
на пръсти ще премина
по пода на неизреченото.
Ще се търкулна по ръба на луната ти
и ще увисна на сърпа ѝ,
люлееща се като палаво дете,
с усмивка,
в която няма нищо детско,
а само женско –
толкова, колкото да разбуди
сетивата ти.
Безмълвието е покана.
Вероятно ще разваля сънят ти,
но сбъднатите мечти
искат своя дан –
да приспят ума ти.

 

 

17.03.2016

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??