Feb 10, 2010, 3:07 PM  

*** 

  Poetry
664 1 2

 

     ******

Издигнах хиляди комини,

а после във колибата се свих.

Преплувах триста язовири.

Удавиха ме в капка кръв.

 

Преборих се със тигри, зверове.

Нападнаха ме дребни гниди.

Застанах срещу бурни ветрове,

погълнаха ме хищни риби.

 

---

Сега седя и размишлявам...

Десети път се провалих!

Живота си започвам пак от нула,

прераждайки се за пореден път!

 

                                              06.08.09г

© Василена Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Всички понякога падаме...Силата е на страната на този,който се изправи пръв!Благодаря за коментара!
  • Понякога трябва да започнеш всичко от начало и на ново да го изградиш но битката си е битка, успех а стихът ти ми хареса
Random works
: ??:??