Aug 27, 2007, 11:43 AM

* * * 

  Poetry
608 0 10
 

Очите ми останаха при теб,

Когато те видяха да се смееш

Сега съм сляпа за света,

А мойта светлина си ти!


Ръцете ми останаха при теб,

Когато ги докосна, се стопиха

От огъня, горящ във твоето сърце,

Сега не мога да докосна никой...


Сърцето ми остана в теб

И с твоето сърце се състезава

Кое по-силно ще тупти за теб

И моето е победител в края!


А без сърце не мога да обичам

Когото и да е... Но теб

Обичам със душата си, и зная

Че ти ми даваш сили да вървя напред!

© Илияна Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??