Apr 3, 2010, 4:47 PM

* * * 

  Poetry
504 0 4

И лек нюанс на шумна тишина,

потапяща се в залези от чувства,

издига се над бялата стена -

на изгреви, в които не е пусто.

И само с теб оставам, а светът

ме търси и ме чака, и ме иска;

прощавам се с несбъдната мечта,

но зная, че това не е излишно.

А после отминават часове

и аз догонвам нещо отлетяло,

а, всъщност, то догонило е мен,

защото си е мислило, че страдам.

От него взех частица, малка част,

но тя ми бе достатъчна да вярвам,

че с теб съм по-щастлива и летя,

и всичко е изпълнено със радост.

 

© Евгения Калъчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??