Jan 24, 2014, 4:47 PM

24.01.2014 

  Poetry » Other
640 0 3

Понякога си спомням, че съм те обичала,

най-хубавите стихове се пишат за един.

И кратък миг, живот на постоянно тичане

след тъжни сенки, преобърнати мечти...

Понякога си мисля, че ще заживея 

животът, дето го планирах с теб,

но планове да правя - вече и не смея,

а съществувам тихо ден за ден...

Понякога сънувам истинско обичане

и връщам лентата назад.

В мир със  миналото, но в отричане,

а към бъдещето често гледам на инат...

Живот ли, казват, бе да го опишеш -

опитах се да пиша, но уви.

Когато ти отнемат шанса, нищо

не заменя истината и така боли...

© Десислава Танева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??