Mar 15, 2024, 8:37 PM  

*** 

  Poetry
103 4 9

Небето изведнъж горчиво заплака...

И хората потърсиха топла сушина.

Надвесени са облаците над Тракия.

Нима утеха живее в стъжена душа?

И аз приемам всеобщата ни участ,

че в живота има споделена тъга. 

Понякога слънчево време се случва. 

Понякога е достатъчно само да 

ни прихлупят със скръб неземна 

чувствата на страдащите в света!

И да дочуваме  ангелските песни

в тихите небесни вопли на дъжда. 

 

 

 

 

 

 

© Стойчо Станев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??