Jan 12, 2021, 3:31 PM

Мое сèло 

  Poetry » Other
212 1 5

Мое родно, мило сèло,

ти в сърцето ми стоиш.

Като птиче дъх поело,

ти не спираш да трептиш!

 

Мое мило, китно сéло,

в мен те нося всеки ден!

С мен си ти на път поело,

стопляш пътя ми студен!

 

Мое мило, родно сèло,

моя радост в трудни дни.

Ти ме чакай, мое мило

и за мен недей, недей тъжи!

 

12. 01. 2021 г.

Пловдив

 

 

 

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??