Jun 24, 2008, 12:27 PM

Ако 

  Poetry » Phylosophy
617 0 14
 

Ако хладнеят мойте вени

и думите не бъдат точни,

ако изчезнат разпилени

последните опорни точки.

Ако треперещи нозете

не могат да улучат стремето,

ако отслабнали ръцете

стопят се в писъка на времето.

Ще замълчи вселенската утроба,

в съзнанието ми мрак ще загорчи,

в очуканата есен на живота

душата ми докрай ще изгори.

 

2001г

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??