Feb 6, 2018, 10:15 PM

Ангел-хранител 

  Poetry » Love
331 3 3

Върви, не се обръщай за сбогом дори.
Напред по своят път искам да крачиш.
И нека вятърът роши онези меки коси,
които те помня с ръка как отмяташ.

 

Върви и нека духът ми да бъде със теб,
да те води по всяка пътека в тъмата.
Всяка опасност нека показва отпред - 
когато те водя съм сред листата.

 

Върви, не спирай, с добро ме помни
и всеки път щом поглед нагоре извърнеш,
огледай се в огледало от хиляда звезди,
 точно там ликът ми ще зърнеш.

 

Върви, продължавай не те оставих сама
тук. С  всяка крачка отгоре те следвам.
Дори да не виждаш в снега ни следа-
до теб съм сега и право в теб гледам 

 

Върви, моя вселена, не спирай, върви.
Над теб съм  гледай право напред.
Обещавам - ще чакам , както чаках преди,
да се срещнем отново там на небето.

© Joakim from the grave All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??