Oct 27, 2017, 9:12 AM

Аритметика 

  Poetry » Love
483 4 6

И все по-далечни, сме същите.
Ранени. Самотни. Изплашени.
Гърдите са пълни със въглища.
А мислите сплитат се в крясъци.
И все по-далечни, оставаме.
Дълбоко във нас се пресичаме.
Пленени в това разстояние:
че всъщност сами се отричаме.
Тъгата държим отговорна, 
щом бягаме смело от себе си.
Животът е простичък отговор
на всичко, което замесим си.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??