Sep 18, 2008, 12:56 AM

аз 

  Poetry » White poetry
723 0 13
 

 

 

не се изгубих

в името на нищо

и никого

не опустоших

редувах есента

с живота си

и с ласкавите устни

на съня

докосващ

и всестранно страдащ

по ранните мечти

на обичта

събудих се

недоказуема

във ничие сърце

съвсем затихваща

в пробитите зрънца

съм просто липсваща

и всичките

артериални многоточия

са здрасти

за доброто ни

довиждане

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??