Jun 25, 2007, 12:04 PM

********** 

  Poetry
612 0 7
*****
Аз само тебе чакам,
тебе търся във
безлунието,
изпепелявам се,
изгарям жива
и възкръсвам,
и парят устните
ми нецелунати,
минават часове и дни,
все пусти...

****************


Аз чакам вече дълга,
снежна зима -
тя първата без теб,
така коварна,
на птица свободата имам,
ала в небето не
отлитам... чакам!

*****************


И с всеки миг все повече
се влюбвам
наново, и наново
пак във теб,
аз още чакам
във безвремие изгубена,
и се надявам глупаво,
безпочвено,
но силно,
и все жадувам само теб!

*****************


Заключих своето
съце за други,
то бие само
от надеждата,
стискам го във шепата
си грубо,
и "Потърпи, сърце"
с помръкнал глас
му шепна!

*****************


Аз чакам вече...
...............................
цял живот!
На времето
поела тежестта,
с тънки бразди на лицето,
и белега на старостта...
вратата е отключена
отдавна...
аз още чакам,
вслушана във стъпките
на самотата,
ела, щом можеш,
но не ме забравяй,
ела, аз винаги
ще те очаквам!!!

© Кристина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??